Nettitreffit eivät ole vain nuorille

Uusien ihmisten tapaaminen tuntuu aika vaikelta, kun on jo pitkästi ylittänyt sen iän, missä yleensä mennään naimisiin ja pariudutaan. Yli viisikymppisillä tilaisuudet ja mahdollisuudet tavata ikäistään vapaata seuraa tuntuvat olevan paljon harvemmassa kuin nuoremmilla. Onhan se tietenkin ihan ymmärrettävää, että muut ikäiset ovat jo päätyneet yhteen, mutta pitäisihän niitä vapaitakin ihmisiä löytyä. Meitä on kuitenkin niin vähän, että usein on hankalaa sellaisia ihmisiä tavata normaalissa kanssakäymisessä, varsinkin kun ei enää jaksa käydä ravintoloissa samalla tavalla kuin nuorempana.

Sukulaisten kautta kuulin, että nykyään aika monet etsivät kumppania netistä eri treffipalveluiden avulla. Tuntuihan se vähän erikoiselta kirjoitella internettiin harrastuksistaan ja itsestään, mutta kun se ensimmäinen match löytyi ja pääsi tapaamaan kiinnostavaa ihmistä, jolla oli samanlaiset mielenkiinnon kohteet elämässä ja muutenkin samanlainen elämäntilanne niin olihan se hieno juttu. Varsinkin kun tuo treffi maailma on päässyt unohtumaan tässä vuosien varrella niin tuntui sillä tavalla helpommalta tutustua treffipalvelun kautta kuin etsiä kumppania vaikka tanssilavoilta.

Nettipalvelussa erityisen hyvää oli se, että se oli helppo käyttää ja omat tiedot sai laitettua sinne helposti. Selaimella pääsi laittamaan kaikki tärkeät asiat ja kertomaan itsestään. Muiden ilmoitusten lukeminen oli mukavaa ja siitä sai vähän tekemistäkin kun lueskeli mitä muut ovat kirjoittaneet ja millaisia asioita he ovat itsestään kertoneet. Aluksi kävin sellaisella sivulla, missä oli paljon nuoria ihmisiä ja sieltä oli siksi vähän vaikeaa löytää sopivaa seuralaista, mutta myöhemmin siirryin vanhemmille käyttäjille tarkoitetulle sivulle ja silloin olikin sitten jo paljon helpompaa.

Olen nyt seurustellut jo noin puoli vuotta mukavan naisen kanssa ja olemme löytäneet paljon yhteisiä harrastuksia ja jutun aiheita, esimerkiksi luonto ja urheilu. Hänen kanssaan on todella mukava viettää aikaa ja toivonkin, että suhteemme kestää ihan elämän loppuun asti. Olen iloinen siitä, että otin riskin ja uskaltauduin vielä etsimään kumppania, vaikka ikä lähenteleekin jo eläkelukemia. Maailmassa on niin paljon yksinäisiä ihmisiä, jotka kaipaavat vain jotakuta kenen kanssa jutella ja viettää aikaa. Hienoa, että jotkut heistä voivat näin löytää itselleen rakkaan, jonka kanssa jakaa elämänsä.

Suosittelen muidenkin yli viisikymppisten rohkeasti kokeilevan nettideittailua, tutustu vaikka http://www.50plusmatch.fi/Treffit

Leave a comment